Themis: Softwarepakket voor advocaten

Referenties

Hieronder enkele van onze tevreden klanten

Wij zijn in november 2013 overgeschakeld van Jurisoft naar Themis. De overschakeling is vlot verlopen mede door de gebruiksvriendelijkheid van Themis alsook door de opleidingen in ons kantoor door Flexsoft. Het Flexsoft team staat heel dicht bij zijn klanten, wat we bij Curia erg appreciëren.

testimonial image
Peter Roosens, Curia, Advocaat - Vennoot
Leuven - 35 gebruikers

De overschakeling naar Themis verliep perfect. De combinatie tussen de lokaal werkende software en de automatische cloud-backup naar de eigen beveiligde servers van Flexsoft zorgt voor de geruststelling dat er geen dossiergegevens verloren kunnen gaan. Ook worden opmerkingen of suggesties van gebruikers van zeer nabij opgevolgd en niet zelden worden nadien updates gepubliceerd die het gebruik steeds verder verbeteren. Wij zijn in het algemeen zeer tevreden van Flexsoft Themis.

testimonial image
Joachim Dejonckheere, Dlaw, Advocaat
Ieper - 1 gebruiker

Wij zijn eind 2013 overgeschakeld naar Themis. Wij hebben onze keuze toen goed overwogen en waren vooral gecharmeerd door de verregaande koppeling met Outlook alsook de instelbaarheid van Themis naar de eigenheid van ons kantoor. De overschakeling van Jurisoft naar Themis verliep ook vlot zonder enig verlies van onze dossiergegevens.

testimonial image
Dirk Huygens, Corbus, Advocaat - Vennoot
Antwerpen - 25 gebruikers

Ik werk alleen als advocaat en werk enkel op Apple apparatuur. De combinatie met Themis werkt perfect.

testimonial image
Sarah De Smedt, Advocate
Antwerpen - 1 gebruiker

“Een goed softwarepakket is essentieel voor de efficiënte werking van een hedendaags advocatenkantoor. In 2014 hebben wij de overstap gemaakt naar Themis, een degelijk en erg compleet product. Het team van Flexsoft stelt duidelijk alles in het werk om het product steeds beter te maken en luistert naar haar gebruikers, hetgeen geapprecieerd wordt. Themis is vooruitstrevend ten opzichte van een aantal andere pakketten. We kijken alvast uit naar de implementatie van de module "paperless office". Handig is ook dat men het nodige doet om het pakket te koppelen aan de vele nieuwe elektronische toepassingen die op de advocaat af komen.

testimonial image
Dieter De fauw, DBD Advocaten, Advocaat - Vennoot
Brugge - 10 gebruikers